Безплатна доставка / Германско качество

ИСТОРИЯ

Да! Както правилно се досещате, не става въпрос за капачки за буркани с компоти или туршиите на баба, нито пък за капачки с промоционални кодове на бутилки от кола, бира и боза... Говорим за славните хеви-метъл, пънк и рокендрол капачки, които трепетно купувахме срещу космическите 10-15 лв спестявани упорито месеци наред, от стрелбища и битаци, от по-големия брат на Гецата от В клас, или от кварталния далавераджия, донесъл две дузини от Унгария без никакво понятие от музиката и групите, които слушахме, нито от идеите или символите, които означаваха за нас...

Да... тези точно капачки... които носехме ужасно горди и щастливи, закачени на дънково яке, елече или войнишката мешка, емблеми на музиката, която боготворяхме и слушахме навсякъде... Всеки израснал в това време би разбрал за какво говоря.

Сега, Капачките носят и още нещо в добавка. Те са възможност да откриеш себе си пред света. Те могат да бъдат израз на идеалите ти, предпочитанията ти, най-любимите ти и съкровени неща, които искаш да покажеш на околните. Те крещят лозунги, осмиват и забавляват, индивидуализират и различават. Открояват те от сивата маса с малкото си симпатично и лъскаво лице, което изразява възхищението или негодуванието ти с нова решителност.

Те са модерни... Те говорят... За нас, за вас, за тях. Отправят послания. Демонстрират находчивост, настроение, мисъл, идея, обич, омраза.

Beatles FOREVER! Луд съм по Джудас, мразя junk food и McDonalds, Liverpool e #1, Love за Марсианците, както и за Вегетарианците, Искам в Ямайка, аз съм Рокер-Хипар, Живея на Бира, Боб Марли е идол, тя е Пънкар, аз пък Скинар.

Това са те, Капачките. Ние пред света. Ние с Послание! Viva la Revolución!

Вашият IP адрес е: 3.226.97.214
Design & Copyright © 2020 Капачките