Безплатна доставка / Германско качество

ИНФОРМАЦИЯ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Какви са значките капачки, които предлагате?

Значките, които предлагаме имат абсолютно немско качество, подобно на капачките от 70-те и 80-те години на миналия век. Доста време проучвахме предлаганите продукти на водещи световни производители, за да бъдем накрая сигурни, че сме избрали най-доброто от най-добрите на пазара. Значките са изцяло метални, от произведени в Германия немски части и материали, и сглобени на немски машини и технология. Пластмасата категорично отсъства, значката няма подвижни части и допълнително прикачени безопасни игли (когато става въпрос за качество, сравнението с китайските "еквиваленти" и машини е безпредметно). Това означава, че значките ви ще бъдат винаги солидни, здрави, хубави и лъскави. Ние се гордеем с продукта, който предлагаме и вярваме, че вие неизменно ще бъдете доволни от поръчката си.

2. Колко са големи значките капачки?

Всички значки са с най-готиния и популярен диаметър от 25mm. Големината е подобна на монета от 1 лев. Можете да разгледате повече реални снимки на наши капачки в Галерията. Имайте предвид, че снимките са за илюстрация и големината може да изглежда различна според резолюцията на вашия монитор.

3. Предлагате ли значки капачки по поръчка?

Да, разбира се. Ние можем да доставим значки по ваше желание или идея. Ако имате лого, символ, текст, картинка, любима банда или образ или просто имате своя идея, можете да поръчате вашата значка чрез линка "Качи твой дизайн" в категориите с капачки.

4. Кои са вашите клиенти?

Наши клиенти са:
• Меломани - пристрастените към хард, хеви, поп, пънк, трип-хоп, електронен саунд и всякаква друга музика, за които капачки са символ на музикални пристрастия
• Фенове на различни изпълнители, актьори, известни личности
• Организации, компании, институции, които използват капачките като средство да промотират фирмата си и популяризират продукти и дейности
• Спортни клубове, фен клубове и всякакви други групи обединени с общи интереси, за които капачките отличават принадлежността им и са начин да привличат нови привърженици
• Политически партии, неправителствени организации, сдружения за които е важно да се идентифицират в обществото и отличат идеите си
• Всички любители на оригиналното, нестандартното, дори модно излъчване, които имат свое послание към света или просто демонстрират любимите си хобита, кредо, мисли, идеи.

5. Как да заплатя за поръчаните значки капачки?

Най-популярният и лесен начин за плащане е наложения платеж при доставката от куриерската фирма, чийто служител ще ви достави капачките.

6. А какви са цените на капачките?

Цената на всички значки е 1.50 лева.

7. Предлагате ли отстъпки за големи количества?

Да, при заявен интерес предлагаме различни отстъпки в цената на значките в зависимост от тяхното количество (мин. 50+). За да получите оферта, моля свържете се с нас чрез страницата за КОНТАКТИ.

8. RSS Емисия

Ако искате да научавате за най-новите предложени капачки без да посещавате сайта ни, препоръчваме ви да се абонирате за RSS емисията за нови капачки по категории.

9. Искате да знаете повече?

Ако искате да знаете повече за това което се случва около Най-готините значки Капачките, моля заповядайте в нашата Фейсбук страница. Там се публикува информация не само за капачките, но и ще се обсъждат нови предложения, различни коментари и мисли за общите ни интереси - музика, кино, игри, компютри, купони - неща за които всеки може да сподели нещо готино.

Вашият IP адрес е: 3.226.97.214
Design & Copyright © 2020 Капачките